Poradna pro zdraví

Zde si  řekneme něco o výživě, o tom, jak správně  kombinovat potraviny, aby nedocházelo k překyselení organismu a k nemocem z toho vyplívajícím.Tabulka nám může být pomocníkem ve výběru těch správných potravin...samozřejmě, že tabulek existuje více....budeme se snažit je posbírat a porovnávat jejich hodnoty... 

Pro začátek můžeme s úspěchem použít tuto.

 

 

Kyseliny a zásady

Každý jídelniček obsahuje dva typy potravin: kyselinotvomé a zásadotvomé. Ideální poměr zásad a kyselin je 80:20.

Změna tohoto poměru ve prospěch kyselin - to jest konzumace příliš velkého množství potravin zvyšujících kyselost žaludečních šťáv - vede nejen k různým nemocem, ale i k pocitům stresu.

potraviny.gif

 

 

 

Přihlášení

Resumé:
Ačkoli jsem veškeré informace vkládala na stránky s největší pečlivostí a snahou pomoci, nesmí býti chápány jako podklad pro domácí léčbu, nahrazující léčbu lékařem.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one